Известие

Collapse
No announcement yet.

156-ца с инфаркт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

OEM мерси за отговорите, биелните лагери ги сменихме, май забравих да спонена това, та те са ок. Ангренажният ремък е зацепен по предварително направените белези от майсторът и валовете не сме ги разглабяли. Двигателят си пали и работи нормално като изключим траканането, вероятно в понеделник ще покараме за да видим какво ще излезе.
    Благодаря и на другите за мненията, ще се радвам да чуя още!

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Да Краси оказа се прав, ама пък и нямат много майстори такива пети, комплекта е над 1000 лв, твърде много са за 2 кила желязо, които трябва да избиеш от такова бедно село и до някъде ги разбирам, пък и повечето майстори правят по-лесните коли. В италянките има големи изгъзици
    Alfa Romeo 156 2.0TS, 150 коня
    ЕГН:0103041325

Comment

Покарай и ще видиш. Между другото мога да ти помогна с пети. Жената от кога ме врънка да ходим в ловеч на зоопарк Може да се разберем да ти донеса петите. Водиш ме на зоопарка, вземаш петите и до де се разхождаме с жената си свършваш работата

Виж каква оферта ти вкарах само
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Няма какво да те води-целия град е зоопарк ,виж как помогнаха на човека....
        А като дойдеш ми се обадете и на мен!
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колегата да ме покани и ще дойда
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

oem, само казваш кога и да видя дали майсторът ми е свободен по това време. Иначе за разходката нямаш проблем когато и да дойдеш, до колкото знам зоопарка в Ловеч е вторият по големина в БГ след софийският.

Comment

Кво стана, смени ли буталата? До къде стигна?

Comment

Първоначално публикувано от Tiger Покажи съобщение
                Кво стана, смени ли буталата? До къде стигна?
                Буталата са сменени и още работи, всичко е сглобено, но има нещо дребно за доискусуряване.

Comment

Първоначално публикувано от vinilov Покажи съобщение
                  Буталата са сменени и още работи, всичко е сглобено, но има нещо дребно за доискусуряване.
                  Какво, пиши да ти помагам

Comment

Колега сигурен ли си , че не е вариатора, незнам и аз точно как да ти обесня , но при мен най-силно го чувах като палех колата, смених му ремонтния кит 15 лева е някъде и лагера му смених той беше около 45 лева. Колата заспа направо мъркаше, ама нали знаеш всяко чудо за 2 дни. Кажи речи 2-3к км да съм минал и старият филм отново сега пак като запаля колата я чувам как изтраква, което по моя скромен опит ще се засилва и ще става по-продължително. Иначе тракането от него неможеш да го сбъркаш чист дизел слушаш. Нов вариатор е около 300 лева мисля.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

OEM мерси за отговорите, биелните лагери ги сменихме, май забравих да спонена това, та те са ок. Ангренажният ремък е зацепен по предварително направените белези от майсторът и валовете не сме ги разглабяли. Двигателят си пали и работи нормално като изключим траканането, вероятно в понеделник ще покараме за да видим какво ще излезе.
                      Благодаря и на другите за мненията, ще се радвам да чуя още!

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Да Краси оказа се прав, ама пък и нямат много майстори такива пети, комплекта е над 1000 лв, твърде много са за 2 кила желязо, които трябва да избиеш от такова бедно село и до някъде ги разбирам, пък и повечето майстори правят по-лесните коли. В италянките има големи изгъзици
                      Коплект пети 1000лв.? Съдират кожа

Comment

Значи вариатора си работеше добре, до преди да сменим буталата, но вариатора работи като соленоида му пускал масло в него над определени обороти и не знам дали не са над 3000 оборота и затова да чука, защото е на сухо. Надявам се да не се е прецакал и той, само той ми липсва! Иначе не спира да чука, ммакар чукането да понамаля, възможно е и да чукат клапаните, поне така предполага майсторът ми.

Comment

Значи вариатора си работеше добре, до преди да сменим буталата, но вариатора работи като соленоида му пускал масло в него над определени обороти и не знам дали не са над 3000 оборота и затова да чука, защото е на сухо. Надявам се да не се е прецакал и той, само той ми липсва! Иначе не спира да чука, ммакар чукането да понамаля, възможно е и да чукат клапаните, поне така предполага майсторът ми.
                          Незнам колега , не ги разбирам и аз много , просто ти споделих моя личен опит, като запалиш колата ако изтраква едно по стабилно така, значи е вариатор поне при мен така стана, и доста хора питаха за вариаторния кит колко време държи. Отговор доста малко даже на моя му смених и лагера.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Crazy_Element Мерси за мнението, все още се надявам моя вариатор да си е здрав.
                            Утре ще си покаже. Ще напиша резултата.

Comment

Наложи ми се да си поръчам и нов вариатор, да ми е честито ! ((( Тая кола ще ме разори тотално!! ;(((

Comment

Първоначално публикувано от Tiger Покажи съобщение
                                Коплект пети 1000лв.? Съдират кожа
                                1200 лв.се предлагат комплекти за почти всички модели италиански коли,които се зацепват със специализиран инструмент.Можеби колегата е имал впредвид за цял комплект,а не само за едни пети,защото тяхната цена на дребно е 120-30 лв.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X